Om oss

Kassa er et enkelt og rettferdig boliglån fra Oslo Pensjonsforsikring. Vi har lenge hatt tilbud om gunstige boliglån til ansatte i Oslo kommune, som er vår eier. Med Kassa åpner vi for at alle kan søke om boliglån, også de som ikke jobber i kommunen.

Gjennom Kassa tilbyr vi en gunstig boliglånsrente, som er blant markedets laveste. Vi tar heller ingen gebyrer. Renten på boliglånet i Kassa settes ut fra belåningsgraden, som er størrelsen på lånet i forhold til verdien på boligen. Kassa har tre ulike størrelser: Small, Medium og Large.

Bilde av husnøkkel

Lavest mulig rente uten forhandlinger

Det skal være enkelt å få vår beste boliglånsrente. Jo lavere lån i forhold til verdien på boligen, jo lavere rente. Du slipper å forhandle om renten. Når lånet betales ned, eller boligen stiger i verdi, vil renten automatisk settes ned.

Kassa Small er for deg med lav belåningsgrad, og trenger å låne opp mot 60 % av det boligen er verdt. Kassa Medium er for deg som må låne 60–75 % av boligens verdi og Kassa Large er for deg som har behov for å låne 75–85 % av boligens verdi.

Slik beregner vi renten

Belåningsgraden finner du ved å ta ønsket lånebeløp delt på det boligen din er verdt. Låner du for eksempel en million på en bolig til fire millioner, vil du ha en belåningsgrad på 25 %. Da er Kassa Small boliglånet for deg. Søker du om lån i Kassa vil du automatisk få opp verdien på eiendommen din når du fyller inn lånesøknaden.

Vår beste boliglånsrente får du i Kassa Small. Hvis lånet plasseres i Kassa Medium eller Large er fint å vite at renten settes automatisk ned når du betaler ned på boliglånet eller boligen stiger i verdi. Enkelt og rettferdig.

Heldigital boliglånsøknad

Det skal lønne seg å ha boliglån i Kassa. Siden Kassa er et heldigitalt lånetilbud har vi også tatt bort termingebyrene.

Kassa er for tiden stengt slik at vi får på plass et komplett tilbud innenfor boliglån. Når vi åpner Kassa i oktober kan du flytte boliglånet til oss, eller øke lånet du allerede har hos oss. Løsningen for å tilby finansieringsbevis og lån til kjøp og mellomfinansiering av bolig kommer i 2024.

[@portabletext/react] Unknown block type "block", specify a component for it in the `components.types` prop
Bilde av stol